Domácí turnaj ovládli naši dorostenci

Na domácích zlínských kurtech v přetlakové hale na Vršavě proběhly turnaje v kategorii C dorostu. A našim hráčům se podařilo oba turnaje ovládnout!

Mezi dívkami si cenné vítězství připsala Áďa Ostravská, která ve finále zdolala Borovičkovou 6:4 6:2. Společně s Kačkou Maršalkovou zvítězily i v deblu, když porazily domácí Nelču Mikulcovou s Nikolou Kulíškovou. Nelča přidala i semifinále v singlu, když vybojovala ve druhém kole vítězství nad druhou nasazenou Jurdovou 6:3 7:6 a prohrála až v semifinále s Áďou Ostravskou 0:6 5:7.

Mezi kluky nenašel přemožitele Michal Juřena, který prošel turnajem hladce bez ztráty setu a ve finále zdolal Prokeše 6:4 6:2. Společně s Adamem Prusenovským zvítězili i v deblu. Lukáš Novák poté přidal ještě semifinále v deblu.

Na turnaji starších žáků ve Starém Městě získal vítězství v deblu Honza Prusenovský společně s Doležalem, když ve finále zdolali Pepu Orlitu s Bohatým 10:8 v rozhodujícím supertiebreaku.

Šmídová Karolína

Kája reprezentovala náš klub na MČR mladšího žactva na Spartě Praha. V singlu uspěla v prvním kole, ale ve druhém ji zastavila Smékalová 3:6 2:6. Ve čtyřhře společně s Hrdličkovou dokráčely až do semifinále, kde podlehly Fialové s Jáhnovou 3:6 6:7.